Reparatie/Vermaken

Reparatie/vermaken.

Reparatie/vermaken van textiel:  Kleding, Leer, Tent, Boottent, Kussens ,Gordijnen, Bank, Buitenbank, Stoel, Camper, Caravan, Huistextiel, Wetsuite of ander textiel.

Vermaken/nieuw maken: Boottent, Tent, Kussens en Gordijnen.      Reparatie/vermaken/Herstoffering van uw boot,  uw woning of het vernieuwen van uw camper of caravan kan bij Atelier HWH. Je stoel of bank, buitenbank, kussens of wat anders opnieuw bekleden, Kom gerust langs voor advies. Vermaken/aanpassen van gordijnen zoals korter, langer, breeder, smaller of iets dergelijks is mogelijk. Wij maken uw gordijnen voor uw Boot, Woning, Caravan en Camper en ander textiel weer op maat.

Gaat de rits niet meer open of dicht of ben je ergens achter blijven haken? Er zijn diverse mogelijkheden voor het herstellen van kleding en werkkleding en ander textiel van bovenstaand. Zoals het repareren van gaten en scheuren en het vervangen van knopen, ritsen enz.

Aangeschafte confectie kleding past niet iedereen goed dan kunnen broekspijpen, armlengtes vaak te lang zijn of de taille zit niet helemaal naar wens. Met wat aanpassingen past je kleding weer goed en kan je weer goed voor de dag komen. Ook als de kleding te groot is geworden of een verandering nodig heeft in de lengte of iets tailleren om weer actueel te zijn.

Reparatie/vermaken/herstellen van leer/suede kleding en zware stoffen. wij hebben een machine staan die leer kan verwerken. ritsen vervangen, scheuren en gaten herstellen.

Informeer naar de mogelijkheden en u krijgt een vrijblijvende prijsopgave omdat iedere reparatie anders is of zie prijslijst. Textiel schoon aanleveren.

Voor meer informatie/prijzen.

Bel, App 06 29567100

mail info@atelierhwh.nl

Of bezoek ons bedrijf.

Buren 35 Oosterzee.